Quinoa-Bowl
It's Bowl-Time! Unser heutiges Abendessen war ein richtiger Vitamin-Booster. Es gab eine leckere Quinoa-Bowl mit Ofengemüse, Mango, Avocado, leckeren Nüssen, Cashewmus umd Sojajoghurt. Dieses Essen ist so sättigend und dennoch gesund. Auch dieses Mal habe ich die leckeren Gewürzmischungen von Justspices verwendet. Die eignen sich so super dafür und verleihen dem Ganzen noch einen viel besseren und unvergleichlichen Geschmack.

Für 2 Portionen braucht ihr 120 g Quinoa, Gemüse eurer Wahl für das Ofengemüse (bei mir waren es Paprika, Brokkoli und Süßkartoffel), eine Avocado, Mango, Nüsse eurer Wahl, Cashewmus und Sojajoghurt.
🇬🇧 recipe for two quinoa bowls
Ingredients: 120g quinoa, vegetables of your choice for the oven baked vegetables (I choose pepper, broccoli and sweet potatoes), 1 avocado, 1 mango, nuts of your choice, cashew sauce and soy yoghurt.
Recipe: Wash the quinoa with warm water and cook it as advised. Cut the vegetables, mix it with olive oil and spice them. I used salt and spices from Just Spices. Put the vegetables on a baking sheet with baking paper and bake them at 200 degrees for 20-25 minutes. Cut the avocado and mango. Put the quinoa in two bowls and add the baked vegetables, the mango and the avocado. Sprinkle the bowl with nuts. Now add cashew sauce and soy yoghurt and the bowl topping from Just Spices. Enjoy it!